Идеи за дома: Балконът като място за релакс

С настоящата поредица „Идеи за дома“ ще ви дадем предложения как да сътворите от балкона си място за прекарване на най-романтичните мигове от ежедневието си. Да изпиете кафето си сред мащерка и розмарин сутрин на прохлада или да  се насладите на чаша вино с любими човек вечер. Голям или малък, балконът винаги може да се превърне в най-приятната част от дома.
Balcony-Decoration-5

Днес ви представяме малък балкон в съвременен градски стил. Сгъваем стол и табуретка, малка масичка и няколко възглавници, достатъчен брой закачалки и … задължителната зеленинка. Без цветя няма да изпитаме полъха на природата, а пък и това е мястото, където свежи подправки в саксия ще внесат допълнителен колорит както за погледа ни, така и за ястията на трапезата.

В кошницата на стената поставете саксия с мащерка. Освен, че ще краси стената, тя е неизменна част от чара на много гозби.

Розмарин, салвия и риган можете да си засадите в сандъче или красива кашпа в ъгъла на балкона.

За парапета ви предлагаме цъфтящи видове . Петуния, лобелия или мушкато – всички те ще ви радват през целия топъл сезон от годината.i008378

И не забравяйте осветлението. Светлината трябва да е силна и концентрирана за тъмните вечери, но и с възможност за регулиране ако решите да направите обстановката по-романтична.

Ако се страхувате от липсата на компетентност при отглеждането на живи подправки, на страниците на сайта ни ще откриете полезни съвети по темата.

Също така предлагаме и цялостен ремонт на балкона, включващ и озеленяването му, само в рамките на три работни дни. Можете да ни потърсите по всяко време за съвети и съдействие.

Успех!

About the author: adminangela